Leer Spaans in het “Spanish Experience Center"

Puerto Vallarta Mexico

Studeer Spaans in Puerto Vallarta in de omgeving van een traditionele Mexicaanse stad met kinderkopjes bestrate straatjes. Verblijf in de omgeving en geniet van de cultuur terwijl u de Spaanse taal leert. Er leven is het leren!

Wij bieden u een uniek programma aan, waarin u zich de vaardigheid van de taal ontwikkelt tot uw gewenst niveau, in de schitterende omgeving van Puerto Vallarta. Gesitueerd in het hart van de fantastische & romantische “Bay of Banderas”, staat Puerto Vallarta bekend als dé bestemming in Mexico, vanwege de schitterende ligging en de variatie aan activiteiten die er mogelijk zijn. Het weer is het hele jaar door fantastisch en de stranden en oceaan behoren tot de beste van heel Mexico. Gelegen in de staat Jalisco, met zijn vele bekende Mexicaanse tradities, is het in de buurt van verschillende interessante bezienswaardigheden, onder andere Guardalajara.

Wij bieden u halve of hele dagen Spaanse lessen aan, met bijbehorende actieve programma’s voor een totale ervaring.

De school is gelegen in het centrum van Puerto Vallarta, 50 meter van het strand en 200 meter van de “Malecon”, de boulevard. Ons traditioneel Mexicaanse huis biedt u alle moderne gemakken in een traditionele Mexicaanse atmosfeer. De school is voorzien van computers en draadloos Internet. Deze zijn beschikbaar voor alle studenten tijdens de normale lesuren. Daarnaast zijn alle klaslokalen voorzien van airconditioning.

Onze kleine klassen, individuele aandacht en moderne voorzieningen, zullen u een perfecte ervaring geven. Er leven is het leren!

Voor reserveringen en/of informatie kunt u een e-mail sturen naar:
 info@SpanishExperienceCenter.com